Categories

Autobedrijf De Beer gaat verbouwen

Autobedrijf De Beer gaat verbouwen

Na een hele lange tijd van voorbereiden gaat het over circa 5 weken toch echt gebeuren, en starten we met de grootschalige nieuwbouw van onze vestiging in Rotterdam Zuid!

Eind maart beginnen we met de sloopwerkzaamheden van de showrooms aan de Aploniastraat, waarbij de huidige showrooms plaats gaan maken voor een "State of the art" Kia showroom, waarin wij u straks alle nieuwe modellen op een hele inspirerende wijze kunnen tonen. De verwachting is dat eind dit jaar de nieuwbouw gereed zal zijn.

Wij zullen u tijdens de bouw op de hoogte houden en zo nu en dan een tipje van de sluier oplichten zodat u een goed beeld krijgt van de komende transformatie.

Helaas gaat nieuwbouw altijd gepaard met enige overlast, u kunt dan denken aan het moeilijk kunnen vinden van een geschikte parkeerplek. Wij verontschuldigen daar ons op voorhand voor en proberen de overlast waar mogelijk tot een minimum te beperken.
Uiteraard blijven wij u tijdens de nieuwbouw trouw met onze diensten en service, zo blijft de werkplaats gewoon geopend en zal onze afdeling verkoop voor nieuwe Kia's en gebruikte auto's onveranderd voor u klaar staan.

Tijdens de nieuwbouw zullen wij u regelmatig op de hoogte brengen van de speciale nieuwbouw acties met leuke kortingen om de eventuele overlast een beetje te kunnen verzachten.

Hou voor de actuele vorderingen van de verbouwing en de acties onze Facebookpagina in de gaten op www.facebook.com/autobedrijfdebeer

Wij kijken enorm uit naar het nieuwe pand en hopen u tijdens de nieuwbouw te mogen begroeten in onze werkplaats en/of showroom om u persoonlijk bij te mogen praten over de lopende ontwikkelingen. Uiteraard blijft onze vestiging aan de Mijlweg 67-A in Dordrecht onveranderd bereikbaar.

Terug