Kia Rio

Altijd een match, hoe je leven er ook uitziet!
€18235,-

De nieuwe Kia Rio brengt je elke dag een lach op je gezicht. Zijn ruime interieur en neerklapbare achterbank bieden precies de veelzijdigheid die jij zoekt. Dankzij de slimme connectiviteit ben je onderweg net zo verbonden alls thuis. Je geniet met volle teugen van zijn dynamiek, terwijl de Rio toch verrassend spaarzaam is. En met de unieke 7 jaar garantie weet je helemaal dat het goed zit. De nieuwe Kia Rio laat niets te wensen over

Sportief, elegant en perfect in balans: de nieuwe Kia Rio is mooier en moderner om te zien dan ooit. Volg met je oog de aerodynamische lijnen en gespierde vormen. En geniet van zijn karakteristieke features zoals de typische tiger nose grille, de prachtige lichtmetalen velgen en zijn koplampen met LED-dagrijverlichting en projectiemistlampen vóór. De nieuwe Kia Rio is mooi tot in de details.

Slimme detailoplossingen en fijne extra’s, de Rio zit er vol mee. Bijvoorbeeld: koplampen met LED-dagrijverlichting. Maar ook een automatische ontwasemingsfunctie, die ontdekt eventuele condens op de voorruit en activeert de ventilatie, voor ongehinderd zicht. De regensensor signaleert regendruppels op de voorruit en activeert zo nodig automatisch de ruitenwissers.

Next level genieten
De nieuwe Kia Rio neemt comfort héél serieus. Wat dacht je van geavanceerde features zoals automatische airconditioning en verwarmbare voorstoelen? Zo wordt elke rit een VIP-trip. En dan die binnenruimte: de Kia Rio is ruimer dan ooit. Kom lekker zitten, strek je benen, waar zullen we naartoe gaan?

Net zo verbonden als jij
TomTom Live Services vertelt je direct of je onderweg files mag verwachten, of flitsers. En hij helpt je bij het vinden van nuttige plaatsen, het weer op je bestemming of je favoriete muziek. Met Android Auto™ voorbereiding en/of Apple CarPlay™ houd je makkelijk contact met vrienden en speel je je favoriete playlists. Comfortabel en veilig, allemaal met voice control.

Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen