Kia Niro ELECTRIC Verwacht

De compacte elektrische crossover met 4% bijtelling
€43,-

De compacte electrische crossover met 4% bijtelling
De Niro EV biedt een verwacht rijbereik van 470 kilometer volgens WLTP.!
De Niro EV wordt aangedreven door een nieuwe generatie batterij-elektrische aandrijflijn die Kia in de nabije toekomst introduceert. De aandrijflijn van de long range uitvoering bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het verwachte rijbereik op één acculading 470 kilometer (WLTP), zonder enige vorm van uitstoot. De 100% elektrische Niro rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling.

Stijlvol design en efficiency gecombineerd
De Niro Electric combineert het stijlvolle design van een compacte cross-over met de hoge efficiency van een geavanceerde volledig elektrische aandrijflijn.

Vanaf najaar 2018 in onze showroom
De Niro familie breidt uit! De Niro Hybrid is de best verkochte Hybrid van Nederland. Na de Hybrid en Plug-in Hybrid is nu ook de volledig elektrische Kia Niro EV op komst.

Het is al mogelijk om de Kia Niro te reserveren, zodat je bij introducte als eerste een keuze kunt maken uit de beschikbare auto's!
De toewijzing gaat op volgorde van reserveren, wees er snel bij! Bij vragen kan je contact opnemen met onze verkopers op, 010-2934777 of 078-7400060

Belangrijkste kenmereken Niro ELECTRIC

✔  Batterijcapaciteit: tot 64 kWh
✔  Elektrische range: tot 470 km (WLTP)
✔  Brandstof verbruik: 0 l/100km
✔  CO2 uitstoot: 0 g/km
✔  Stekker: JA

 

Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen