Categories

De Beer Kia ook in Dordrecht

De Beer Kia ook in Dordrecht

Autobedrijf De Beer opent een nieuwe vestiging in Dordrecht. De Kia en private lease specialist is druk bezig om het bedrijfspand aan de Mijlweg 67a, na een versnelde modernisering,te heropenen. Daarnaast start komende zomer de grootscheepse verbouwing van de locatie in Rotterdam-Charlois.

Autobedrijf De Beer neemt Kia Dordrecht over en de nieuwe vestiging wordt in korte tijd compleet gemoderniseerd en aangepast aan de nieuwste huisstijl. De verbouwing zal naar verwachting eind mei afgerond zijn. In deze periode worden ook meteen alle sales en aftersales activiteiten overgenomen door een team van ervaren medewerkers, waaronder een aantal vertrouwde gezichten.

Naast de verkoop van alle nieuwe en gebruikte modellen van Kia zullen er op het nieuwe adres zo’n zestig occasions beschikbaar zijn, met keuze uit alle merken. Autobedrijf De Beer startte in 1963 en bouwde in vijf decennia een bekende naam op als specialist op het gebied van Italiaanse automerken. Sinds 2016 ligt de focus op Kia.

Met de nieuwe vestiging in Dordrecht (direct langs de A16) kunnen niet alleen de klanten uit de Drechtsteden, maar ook de vele relaties uit de Hoekse Waard nu nog meer service en aanbod verwachten. Overigens groeit Kia snel in populariteit. In het eerste kwartaal van dit jaar zijn er in Europa meer modellen van de Koreaanse fabrikant verkocht dan ooit.

Het team van Autobedrijf De Beer staat in dit jubileumjaar (wij bestaan 55 jaar!) ook voor een complete modernisering van de vestiging in Rotterdam. Vanaf de zomer zal er een ingrijpende verbouwing plaatsvinden aan het pand aan de Aploniastraat (bij de afslag Charlois van snelweg A15). 
Hier wordt een compleet vernieuwde showroom gerealiseerd van circa 4300m2.

Het adres van Kia Dordrecht is Mijlweg 67A, 3316 BE Dordrecht, 078-7400060. 
Informatie over speciale openingsacties zijn te vinden op www.kia-dordrecht.nl

Terug