Eerste hulp

Eerste hulp

Hulp is onderweg
Wij zien graag dat je onbezorgd van jouw Kia geniet. Mocht je onverhoopt toch een keer stranden dan ben je verzekerd van gratis pechhulp. Zo wordt het ongemak tot een minimum beperkt en ben je snel weer op weg. Optioneel is er ook  pechhulp voor jouw aanhangwagen of caravan beschikbaar.

Hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:

Wanneer heb je recht op de gratis Kia Internationale Wegenhulp (KIW)?
Na aankoop van jouw Kia krijg je 3 jaar gratis K.I.W. indien je elk jaar langs komt bij de Kia-dealer of -reparateur om de K.I.W. te verlengen en een nieuwe MijnKia klantenkaart op te halen. Ook na die 3 jaar kan de K.I.W. jaarlijks verlengd worden bij een onderhoudsbeurt en i.c.m. de Kia Family Card. Vraag ons voor meer informatie of lees de voorwaarden.

De voordelen
Kia Internationale Wegenhulp (KIW) geeft je naast een gerust gevoel nog meer voordelen, zoals:

✔   Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer 
✔   Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig 
✔   Vervangend vervoer (maximaal klasse B - bijv. Kia Rio) 
✔   Hotelovernachting 
✔   Geldig in heel Europa

Contact bij pech
Hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. De Kia Internationale Wegenhulpgarantie is telefonisch bereikbaar:


- vanuit Nederland:          0888 - 542 542 (0888- kia kia) 
- vanuit het Buitenland:    0031 - 888 542 542

 

Ook na de fabrieksgarantieperiode wil je natuurlijk geholpen worden, mocht je onverhoopt met pech langs de weg staan. Vanaf slechts € 44,95 per jaar bieden wij je de Bovag Service Pas aan die je dag en nacht, zeven dagen per week in Nederland of naar keuze in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien bieden wij je met de Service Pas de onderstaande voordelen:

  • Gratis bandreparatie
  • Gratis lampjes aan de buitenzijde vervangen
  • Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit
  • Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door
  • Gratis APK bij onderhoud

 

Denk eraan dat je op tijd je huidige pechhulp opzegt. Hiervoor kun je bij ons een voorbeeldbrief opvragen. Daarna kun je gemakkelijk je eigen gegevens invullen en de brief per post verzenden.