e-Soul

KIA E-SOUL

Rijklaar vanaf
€33.495,-
Private lease p.m. vanaf
€399,-

KIA Soul EV: Stijlvol uiterlijk

De Soul EV is de enige 100% elektrische SUV, zonder het van de daken te schreeuwen. Als je naar z’n stijlvolle uiterlijk kijkt, zou je niet zeggen dat hij volledig elektrisch is. Het opvallende design is ook doorgetrokken naar de LED-dagrijverlichting en de opvallende koplampunits.

EV dag

Lage bijtelling

Rijplezier met 12% bijtelling

Nooit meer vieze handen bij het tanken. Nooit meer olie peilen of bijvullen. Geen uitlaatgassen of lawaai van hoge toerentallen. En nul, helemaal nul emissies tijdens het rijden. Directe acceleratie, een verrassend groot bereik. Met als enige geluid: jouw favoriete muziek. En zakelijk rijd je 'm met lage bijtelling.

Meer informatie?

Ervaar elektrisch rijden

Elektrisch rijden met de Kia e-Soul heeft uitsluitend voordelen. Geen motorlawaai, niet koppelen of schakelen; uitsluitend elektrische kracht onder je rechtervoet! Kies zelf tussen de rijmodi Eco+, Eco, Comfort en Sport. Elke stand heeft zijn eigen karakteristiek, energieverbruik en prestaties dankzij specifieke instellingen van trekkracht, acceleratie, energieterugwinning en klimaatsysteem.

Het regeneratieve remsysteem is instelbaar in meerdere standen. Daardoor kan hij zelfs het kleinste beetje bewegingsenergie direct terugwinnen. De one pedal driving modus is ideaal voor in de stad: zodra je het gaspedaal loslaat, remt de auto vanzelf af. En met adaptieve cruise control houdt hij automatisch voldoende afstand van je voorligger.

Interesse?

Km