Kia Niro

Het beste van twee werelden. Crossover, hybride. Standaard automaat.
€27495,-

Het beste van twee werelden
Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. En zo opwindend. De nieuwe Kia Niro gooit alle bestaande regels overboord, in deze crossover is het niet óf, óf, maar én, én. Een duurzame, zuinige hybride, met de stijl, technologie en veelzijdigheid van een crossover. De beste keuze als je het milieu, minstens zo belangrijk vindt als je rijplezier.

Bescheiden verbruik
De Niro combineert een bescheiden verbruik met sterke prestaties, ruimte en een opvallend design.

Als je de Kia Niro voor het eerst ziet, blijf je kijken. Het moderne design is strak en stijlvol, zonder concessies aan ruimte en gemak. De Niro springt in het oog met sportieve lijnen. Hierdoor komt het ruime interieur als een nog grotere verrassing.

Efficiënt hybride rijden
Rijden in de stad betekent vaak even rijden en dan weer stilstaan. Dit is de perfecte omgeving voor een hybride. Als je remt wordt er energie opgeslagen, het wegrijden gaat vervolgens zonder brandstofverbruik en uitstoot. De Kia Niro is dan ook de ideale auto voor in de stad. Stijlvol, comfortabel en stil, bewaart hij jouw gemoedsrust in druk en stressvol stadsverkeer.

Dubbel aangedreven
De Niro schakelt naadloos tussen de benzine- en elektromotor. En soms gebruikt hij ze allebei tegelijkertijd. De energie die opgewekt wordt bij het afremmen, wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Dit wordt gebruikt om de accu weer op te laden. Het systeem werkt naadloos en direct, en is het meest efficiënt in zijn klasse.

Standaard met automaat
De Niro is standaard voorzien van een DCT6 automaat. En er is meer comfort. Terwijl je wegzakt in je lederen stoel (die uiteraard je zitpositie onthoudt), heb je uitzicht op een groot LCD-cluster met alle nodige info. Ondertussen wordt je mobiel draadloos opgeladen, dus geen gedoe met kabels. Tenslotte, het geluid. De cabine van de Kia Niro is perfect geïsoleerd, waardoor je nog meer kunt genieten van het premium JBL-geluidssysteem.

1.300 kg trekgewicht
Hybride en toch 1.300kg trekgewicht. De Kia Niro bewijst dat het kan.

Hybride én alle ruimte
Ruimte kan prima gecombineerd worden met hybride aandrijving. Het bewijs is de Kia Niro. Pas als je erin zit, merk je hoe ruim 't is in de Niro. Er is geen ander model in deze klasse met zoveel hoofdruimte en ook de laadruimte is indrukwekkend: groot en flexibel, met een vlakke laadvloer.

Ruimte voor iedereen
Het interieur van de Niro is flexibel genoeg voor jouw actieve levensstijl: jij bepaalt, de Niro past zich aan. De achterbank kun je neerklappen voor grote stukken bagage, terwijl je je kostbaarheden veilig uit het zicht kunt opbergen.

 

Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen