Kia Sorento

Net dat beetje extra
€59995,-

Robuust en Sterk
Met de nieuwe Kia Sorento wordt SUV-rijden pas écht een ervaring. Hij is ruimtelijker, dynamischer, voorzien van de laaatste innovaties en technologien. En minstens net zo belangrijk, hij ziet er geweldig uit! Met zijn opvallende design en volledige toewijding aan kwaliteit weet je éé'n ding heel zeker: de Sorento is meer dan zomaar een auto. Hij is er speciaal voor diegenen die geen genoegen nemen met de norm, maar zekerr altijd net iets meer verwachten.

Een SUV heeft een bepaalde uitstraling: groot, robuust, sterk… Maar het gaat er om wat je er mee kunt. En met de Sorento kun je héél veel. Stad, snelweg of off-road: hij kan het allemaal aan. Door zijn opvallende, stijlvolle design, slimme technologieën en oog voor kwaliteit wordt één ding heel duidelijk: de Sorento is er voor diegenen die geen genoegen nemen met de norm, maar altijd nét iets meer verwachten.

Panorama schuif-/kanteldak
Laat die zonnestralen maar lekker naar binnen! Het grote, tweedelige, panorama schuif-/kanteldak vult de auto met licht en geeft het interieur een nóg ruimtelijker gevoel. Meer licht, meer zon, meer genieten. En voorzien van elektrisch rolscherm, mocht het wat té licht worden.

Luxueus interieur
Luxe en ruimte waren het uitgangspunt bij het interieurdesign. Dat zie je duidelijk terug in de vloeiende lijnen van het bestuurdersgedeelte, de dashboardlijnen lopen door in de portieren en geven een luxueus en ruimtelijk gevoel. De intrigerende details maken het helemaal af.

Alle ruimte
De Sorento is bijzonder ruim. Met veel beenruimte voor passagiers op de achterbank én de zitplaatsen erachter. Ja, dat klopt: deze Kia heeft een handige derde zitrij, en dat betekent ontspannen en comfortabel reizen voor 7 personen.

Klap de achterste stoelen gedeeltelijk of geheel weg om zo vele zit- en bagagecombinaties te maken. Wat de plannen ook zijn en wat je ook mee wilt nemen; de Sorento is er klaar voor. Hij kan razendsnel van een 7-zitter worden omgetoverd tot een bagagereus, of juist tot een alleskunner met ruimte voor avonturiers en hun uitrusting.

Hoogwaardige techniek
Het intelligente Dynamax™ All-Wheel-Drive (AWD) systeem (standaard op de AWD-uitvoering), houdt de rijcondities constant in de gaten en anticipeert op de AWD-systeemvereisten, waardoor koppel wordt overgebracht naar de wielen die tractie hebben. Het systeem zorgt ook voor extra stabiliteit in bochten en helpt bij uitschakelen van onbedoeld onder- of overstuur. Het is tegelijkertijd ook ontworpen om het brandstofverbruik en uitstoot te verlagen.

Rijbaanassistentie

Natuurlijk ben je alert. Natuurlijk ben je scherp op weg. Maar zelfs de meest bewuste bestuurder raakt wel eens afgeleid. Gelukkig is er dan rijbaanassistentie. Dit systeem attendeert je subtiel zodra je onbewust buiten je rijbaan dreigt te raken.
Merkt de Kia Sorento dat zijn bestuurder vermoeid is of afgeleid, dan klinkt een geluidssignaal en verschijnt in het infodisplay het advies om een pauze te nemen.

Adaptieve cruise control
Adaptieve cruise control gebruikt een radarsensor aan de voorkant van de auto om de afstand tot voorliggers te monitoren. Als de ingestelde veiligheidsmarge te klein wordt, verlaagt het systeem de snelheid of stopt het de auto, tot de voorligger weer gaat rijden.

 

 

 

Sportief, ruim en onweerstaanbaar

De GT-Line heeft unieke uiterlijke kenmerken, zoals mistlampen met vier LED-pitten, rode remklauwen, prominente instaplijsten, onderscheidende dubbele verchroomde uitlaatpijpen en subtiele GT-Line-badges.

Voelen dat álles goed zit

De stoelen in de GT-Line zijn met zwart leder met ruitpatroon bekleed, met contrasterende grijze stiksels en geborduurde GT-Line-logo’s. Specifieke schakelflippers en satijnchromen interieuraccenten verhogen de sportieve sfeer nog verde

Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen