Kia Soul

Volledig electrisch, slechts 4% bijtelling
€36335,-

Stijlvol uiterlijk
De Soul EV is de enige 100% elektrische SUV, zonder het van de daken te schreeuwen. Als je naar z’n stijlvolle uiterlijk kijkt, zou je niet zeggen dat hij volledig elektrisch is. Het opvallende design is ook doorgetrokken naar de LED-dagrijverlichting en de opvallende koplampunits.

Lage bijtelling
De 100% elektrische Kia Soul EV rijd je zakelijk met slechts 4% bijtelling, vanaf € 48,- per maand. De Kia Soul EV is de enige 100% elektrische SUV op de weg. Hij heeft een flinke actieradius en biedt hij een zee aan ruimte. Instappen maar!

Standaard automaat
In de Kia Soul EV geniet je altijd van het comfort van de standaard automaat. Het riante koppel van de elektromotor is direct beschikbaar en zorgt voor comfort en een vlotte acceleratie.

En er is meer comfort: In de Soul EV ben je omgeven door biologische stoffen en organische materialen. Wie had gedacht dat milieuvriendelijk zo comfortabel kon zijn!

Super efficiënt
Elk detail van de Soul EV is ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd. De actieradius van de auto hangt af van de accustatus. Veel systemen in het voertuig, bijvoorbeeld die voor remmen, verwarmen en koelen, zijn zo gemaakt dat ze de energie in het systeem houden of zelfs energie teruggeven. En als de batterij leeg raakt laad je 'm gemakkelijk en snel weer op, bij één van de 14.500 publiekelijk bereikbare oplaadpunten of gewoon thuis.

Energie besparen? Laat dat maar aan de Kia Soul EV over. Kijk maar naar de super efficiënte warmtepomp en de slimme climate control met individueel instelbare zones. Tijdens het remmen slaat de auto energie op, die later weer gebruikt wordt bij het optrekken. Superzuinig, die Soul EV.

Dynamisch rijden
Als je achter het stuur van de Kia Soul EV zit weet je het meteen: dit wordt een fijne rit. De 100% elektrische motor accelereert razendsnel van 0-100 km/u en heeft een topsnelheid van 145 km/u. Helemaal opgeladen heeft de Soul EV een actieradius van 250 km (volgens NEDC). Het lage zwaartepunt en het verminderde weggeluid zorgen voor een aangename rit.

Alles binnen handbereik
De Soul EV heeft allerlei handige technische snufjes: Je hebt toegang tot het uitgebreide infotainmentsysteem, waarmee je onder meer de accustatus kunt bekijken, de afstand en de route tot het volgende oplaadstation kunt zien, de airconditioning kunt instellen en je favoriete muziek kunt afspelen.

 

Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen