SPORTAGE H

KIA SPORTAGE

Rijklaar vanaf
€33.395,-
Private lease p.m. vanaf
€469,-

KIA Sportage: Crossover vol karakter

De nieuwe Kia Sportage geeft je meer dan verwacht. Meer adembenemend design. Meer cutting-edge technologie. Meer geavanceerde features voor maximale veiligheid en comfort. Meer redenen om erop uit te trekken en de dag te plukken. Het gaat om een nieuwe kijk op de wereld. Om te ontdekken, op avontuur gaan. Ver weg of dichtbij. Nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen. Met zo veel innovatie, stijl en comfort maakt de nieuwe Sportage iedere reis de moeite waard.
 

KIA SPORTAGE

Stijlvol met een scherp randje

Met de opvallende Kia Sportage maak je een statement zonder een woord te zeggen. Het in het oog springende design heeft een indrukwekkend zijprofiel, een krachtige uitstraling en een brutale voor- en achterkant. De fraai gevormde motorkap met de typische Kia tiger nose grille geeft de Sportage zijn niet te missen sportieve uitstraling.

Meer informatie?

Verfijnd interieur

De Sportage zit vol details van hoogstaande kwaliteit. Je voelt én ziet het verschil. Het ergonomische interieur is helemaal afgestemd op de bestuurder, alles binnen handbereik en makkelijk te bedienen, zodat jij je aandacht op de weg kunt houden.

Door de zachte materialen van hoogwaardige kwaliteit voel je je meteen thuis in de Sportage. De satijn chromen details geven een luxe look & feel. Je ziet de kwaliteit niet alleen, je vóélt het ook.

Interesse?

Km