Kia Stinger

Moderne classic. Levende legende
€59995,-

Uit liefde voor autorijden
De Kia Stinger is ontstaan uit pure passie voor autorijden en genieten. Van de lange en lage motorkap tot de gespierde achterzijde: elke lijn en ieder detail getuigen van de spirit van de ware Gran Turismo. De prachtige 5-deurs fastback is een indrukwekkende verschijning, zijn design een voorbode van puur rijplezier.

Adembenemend mooi
Perfect design herken je direct: precies de juiste proporties, precies de goede balans. De Kia Stinger betovert je met zijn lange motorkap, de lange wielbasis en de glooiend aflopende daklijn. Krachtige heuplijnen die eindigen in een gespierde achterzijde met een hoogglans zwarte diffuser – voor optimale aerodynamica en grip.

Alleen al de aanblik van de Stinger GT doet je hart sneller kloppen: de prachtige proporties, het donkere chroom, de tigernose grille... Van achter de imposante 19" lichtmetalen GT-wielen loeren de felrode Brembo® remklauwen je aan. En aan de achterzijde de uitdagende dubbele uitlaat en de hoogglans zwarte diffuser. Een opwindend plaatje.

Opwinding gegarandeerd
Soepel, levendig en altijd klaar voor topprestaties: in de Kia Stinger ben je één met je auto, één met de weg. Elektronische onderstelafstemming zorgt voor optimale grip en maximaal rijcomfort. Met de Drive Mode Select kies je precies de rijmodus die past bij jouw stemming en bij de rijomstandigheden.

Pure kracht en optimale controle
Welke motor er ook onder de elegante lange motorkap ligt, de Kia Stinger doet je hart sneller kloppen. De 2.2 CRDi met 200 pk, de 2.0 Turbo met 255 pk en de imposante 3.3 Twin Turbo V6 met 370 pk. Alle drie zijn ze gekoppeld aan een soepele 8-traps automaat, voor snel en nauwelijks voelbaar schakelen. Wat je wél voelt: je versnelde hartslag dankzij de vurige acceleratie.

Vertrouwen en controle
Wat voorbij de bocht ligt, is altijd een verrassing. Daarom ben je in de Kia Stinger met vierwielaandrijving op alles voorbereid: dankzij Dynamic Torque Vectoring Control heb je altijd en overal optimale grip en tractie. Zo kunnen jij en je passagiers veilig reizen, onder alle weers- en wegomstandigheden.

Fascinerend interieur
Puur en exclusief: ook van binnen is de moderne Stinger een echte Gran Turismo. Laat je blik glijden over de stijlvolle, door de luchtvaart geïnspireerde ventilatieroosters en de mat chromen sierlijsten. Neem plaats en geniet. Van het prachtige design, de topklasse materialen, de contrasterende stiksels. Een uitnodigende omgeving.
Topprestaties en stijl zitten bij de GT in elk detail: van het sportieve 'D-cut' stuurwiel met schakelflippers tot de zuiver aluminium details op de portieren en de middenconsole. De sportieve kuipvormige stoelen bieden optimale zijdelingse steun bij sportief bochtenwerk en zijn bekleed met soepel nappaleder, met een GT-embleem in de hoofdsteunen.

Alle ruimte om te genieten
Dankzij de lange wielbasis heeft deze moderne fastback behalve een fantastische wegligging ook een riante binnenruimte. Jij en vier gasten vinden er comfortabel plaats, met onder de ruime achterklep 406 liter bagageruimte. Voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak is de achterbank in ongelijke delen (60:40) neerklapbaar.

Rijplezier als hoogste prioriteit
Jouw rijplezier was onze hoogste prioriteit bij het ontwikkelen van de Stinger. Dat merk je direct bij het instappen: in de elektrisch instelbare bestuurdersstoel zit je perfect. En ook je passagiers kunnen ontspannen genieten, elk op hun eigen verwarmbare en geventileerde zitplaats.

Aan alles gedacht
Beide handen vol? Zelfs dan is het inladen van bagage geen probleem. Heb je de Smart Key in je binnenzak, dan opent de Stinger zijn achterklep automatisch als je daar dichtbij komt.Meer informatie:

Proefrit aanvragen Offerte aanvragen