Medewerker Financiële Administratie ( 16/ 24 uur per week)

Ben jij op zoek naar een stage- of leerwerkplek in de administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen? In eerste instantie maken wij jou wegwijs in ons debiteuren- en crediteurensysteem, dit houdt in het controleren en boeken van facturen en allerlei andere administratieve taken. Heb jij dit onder controle, dan willen wij graag dat jij ons helpt met de overstap naar een “paperless office”. Hieronder verstaan we het maken van een plan en uiteindelijk ook de implementatie.

Wat zoeken wij precies? 

Wij zoeken iemand die op zoek is naar een administratieve functie voor 16/ 24 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die parttime een opleiding doet met een administratieve of financiële richting en op zoek is naar een plek om alle theorie in de praktijk te brengen of iemand die voor langere tijd stage moet lopen. Verder herken jij jezelf in onderstaand profiel:

  • Enthousiast en gemotiveerd;

  • Probleemoplossend vermogen;

  • Ambitieus;

  • Leergierig;

  • Accuraat;

  • Stressbestendig.

Wij bieden jou een plek in het vooruitstrevende en dynamische team van Autobedrijf De Beer. Hoe jouw plek er precies uit komt te zien heb je helemaal zelf in de hand. Zoals hierboven vermeld, begin je met administratieve taken, maar heb jij meer in je mars dan maken wij daar graag gebruik van. Samen kijken we naar de beste invulling voor beide partijen.


Word jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in het profiel? Wacht niet langer en mail nu jouw CV en motivatie naar carlijklok@autobedrijfdebeer.nl