Corona

Corona: Onze maatregelen voor uw veiligheid én de onze

Sinds dinsdag 15 december 2020 is Nederland in lockdown en zijn er regels waar iedereen zich aan moet houden om het Coronavirus onder controle te krijgen. Omdat er nogal wat regels zijn, hebben wij alle regels die gelden bij ons op een rij gezet.

Showroom

Showroom

Onze showroom is op afspraak voor je geopend, bijna de hele showroom voor jou alleen wat wil je nog meer? Natuurlijk is het ook mogelijk om een auto bekijken middels een online adviesgesprek.

Werkplaats

Werkplaats

De BOVAG heeft laten weten dat de werkplaatsafspraken door mogen gaan. Heb jij een afspraak bij ons gepland voor het onderhoud aan jouw auto? Die gaat gewoon door. Blijf je wachten tot de auto klaar is, dan dien je plaats te nemen in onze wachtruimte. Een rondje lopen door onze prachtige showroom is helaas niet toegestaan.

Magazijn

Magazijn

Zonder afspraak binnenlopen om onderdelen te bestellen, is helaas niet toegestaan. Geef je bestelling door via de telefoon of e-mail. Wij laten het weten als je ze kan komen ophalen.

Veel gestelde vragen

Ik heb een probleem met mijn auto, wat nu?
Onze werkplaatsen zijn geopend en wij staan voor je klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Omdat we alleen mogen werken op afspraak, verzoeken wij je om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. 

Kan ik wachten tijdens mijn werkplaats afspraak?
Ja, dit mag mits je plaats neemt in de wachtruimte. Het is niet toegestaan om rond te lopen in de showroom.

Ik heb een auto gezien op de website, kan ik langskomen om deze te bekijken?
Nee, helaas is dit niet mogelijk. Wij kunnen je wel de auto laten zien door middel van een online adviesgesprek. Het gesprek kan je starten door te klikken op deze link. Onze verkopers zitten klaar om je de auto te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

Ik wil graag een proefrit maken in een occasion of een voorraadauto, kan dat?
Ja, dat kan. Het is helaas niet mogelijk om de proefrit bij ons te laten plaats vinden. Wel is het mogelijk om een proefrit met de desbetreffende auto bij je thuis te maken. Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Rijdt de verkoper mee tijdens de proefrit?
Nee, dit is niet toegestaan. Natuurlijk legt hij je wel alles uit op gepaste afstand.

Ik heb een afspraak gepland staan om mijn nieuwe auto op te halen, wat nu?
Wij komen de auto bij je thuis, of op een andere locatie naar wens, afleveren!

Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Schroom dan niet en laat uw gegevens achter op het contactformulier of bel!