Hier lees je de laatste nieuwtjes!

Welkom, wij zijn open!

Wij blijven open!

Vandaag is bekend gemaakt dat Nederland in lock down gaat en dat heeft grote gevolgen voor iedereen. Gelukkig heeft de BOVAG laten weten dat de werkplaatsafspraken door mogen gaan. Heb jij een afspraak bij ons gepland voor het onderhoud aan jouw auto? Geen probleem, wij zijn  er gewoon!

En natuurlijk staan ook onze verkopers voor je klaar, wellicht op een iets andere manier dan je gewend bent. Interesse in een auto of gewoon nieuwsgierig? Neem contact met ons op en we vinden samen een manier om de auto te bekijken!

Heb je een onderdeel besteld? Die mag je gewoon komen halen.

Wij houden je op de hoogte over alle ontwikkelingen omtrent de lock down en de maatregelen die wij treffen voor jouw veiligheid en welzijn en de onze.

Black Friday

Black Friday Aktie

Rij in een Kia Niro Hybrid voor maar €389 per maand ipv €419! Dat is maar liefst €30,- voordeel per maand. Deze aanbieding is gebaseerd op een contract van een Kia Niro Hybrid DynamicLine, 60 maanden, 10.000 km per jaar en in de kleur wit. Heeft u liever een andere metallic lak? Dat kan voor €10 per maand.

Sorento

De Kia Sorento is met de ‘Terrain Mode’ optimaal uitgerust voor elke roadtrip

Bestuurders kunnen met de Mode Select-draaiknop op de middenconsole overschakelen naar de ‘Terrain Mode’ en kiezen uit ‘Mud’, ‘Snow’ en ‘Sand’. Het systeem optimaliseert automatisch de aandrijflijn voor elk scenario en past de hoogte en verdeling van het koppel aan, evenals de eigenschappen van de stabiliteitscontrole. ‘Terrain Mode’ past ook de schakeltimings aan van de zestraps automaat voor optimale grip.

Sneeuwmodus: voor de wintersport en koudere klimaten

Gaat u met de Kia op wintersport? Dan is de ‘Snow’-stand is ideaal. Onder ijzige omstandigheden beperkt de sneeuwmodus het koppel dat door de motor wordt afgegeven, terwijl het zo gelijkmatig mogelijk over alle vier de wielen wordt verdeeld. Het Traction Control System (TCS) past zorgvuldig subtiele remkracht op de wielen toe om de tractie te optimaliseren. Ondertussen schakelt de transmissie sneller op, waardoor het motortoerental laag blijft om zo wielslip te voorkomen.

Moddermodus: voor festivalgangers en landelijke ritten

De ‘Mud’-stand biedt meer tractie en controle voor bestuurders die bijvoorbeeld over modderige paden of natgeregende festivalvelden rijden. Voor een optimale grip schakelt de transmissie licht vertraagd op, wordt het motorkoppel nog soepeler verdeeld over de vier wielen en past het Traction Control System meer remkracht toe. Dit helpt om vaart te houden zonder vast te komen te zitten in de modder.

Zandmodus: voor strandliefhebbers

De ‘Sand’-stand helpt Sorento-rijders om beter op zandpaden en stranden te rijden of zelfs woestijnen te doorkruisen. Om te voorkomen dat de Sorento vastloopt, koppelt het hogere niveaus van trekkracht met vertraagde opwaartse schakelmomenten, waardoor het vermogen zo gelijkmatig mogelijk wordt verdeeld over het AWD-systeem. In de ‘Sand’-stand biedt het TCS een hogere remkracht, waardoor het systeem meer koppel over de wielen kan verdelen. 

Het geavanceerde ‘Terrain Mode’ wordt standaard geleverd op de Kia Sorento Plug-in Hybrid die eind dit jaar in Nederland wordt geïntroduceerd. De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.