EVDAG

Save the date!

De voordelen van een elektrische auto kent iedereen inmiddels, de gunstige bijtelling, extra inruilvoordeel etc. Maar niet iedereen weet hoe een elektrische auto rijdt en hoeveel ruimte deze auto's bieden. Een elektrische auto is inmiddels niet meer alleen voor de zakelijke rijder interessant, maar voor iedereen!

Zaterdag 15 mei organiseren wij bij onze vestiging in Rotterdam de Kia De Beer EV-dag. Deze dag staan de elektrische modellen van Kia, de e-Soul en e-Niro centraal. Beide modellen staan klaar voor proefritten en onze werkplaatschef staat tot jouw beschikking, alle vragen omtrent het elektrisch rijden kan je aan hem stellen. Het is ook mogelijk om onder de motorkap te kijken om te zien wat er nu allemaal anders is. 

Natuurlijk houden wij ons aan alle regels om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen.

Dashboard e-Soul

Kruip achter het stuur van een elektrische auto

De Kia e-Soul en de Kia e-Niro staan zaterdag 15 mei bij onze vestiging in Rotterdam klaar voor een proefrit met jou! Ervaar het elektrisch rijden, de stilte, het comfort en vooral het rijden zelf. 

Maak kennis met DRIVE WiSE, het label waarmee Kia haar intelligente veiligheidstechnologieën presenteert. Ontwikkeld om autorijden makkelijker en veiliger te maken, helpen deze systemen je om risico's eerder te zien en effectief te vermijden zodat jij optimaal kunt genieten.

Elektrische motor

Kijk eens onder de motorkap van een elektrische auto

Heb je nog tijd over na de proefrit of wellicht kom je iets eerder en ben je benieuwd naar het verschil onder de motorkap van een elektrische auto en een benzine auto? Onze werkplaatschef staat voor je klaar om dit aan je te laten zien! Hij kan je ook alles uitleggen over de manier waarop de auto's aangedreven worden en waarom het onderhoud van een elektrische auto aanzienlijk goedkoper is.

Aarzel niet en reserveer nu!

Kia E-Niro